Curs automatizari industriale

CAUTARE 


Oferte » Industrie Prelucrare/Echipamente » Automatizari Industriale

Curs automatizari industriale

Pornind cu o expunerea gradata a notiunilor, de la simplu la complex, cursurile urmaresc familiarizarea in detaliu a cursantilor chiar si a celor care nu au experienta in domeniul automatizarilor. Prin programa dezvoltata, fiecare curs contine atat parte teoretica, absolut necesara, cat si parte practica, unde cursantii vor implementa si testa cunostintele teoretice si aplicatiile propuse folosind macheta de studiu dotata cu: Automat Programabil Interfata grafica HMI touch-screen Micro-automate (relee programabile) PLR cu afisor inclus; Convertizor de frecventa + motor Cursul se adreseaza: - Personalului TESA din industrie - Electricieni si tehnicieni - Ingineri dezvoltatori de proiecte - Manageri, supervisori de proiecte In urma absolvirii cursurilor, personalul va fi familiarizat cu partea teoretica si cu abilitati practice de a elabora programe de control in automatizari si de a asigura mentenanta unui sistem bazat pe automatizari.

Pret: nespecificat

Valabilitate: 09 ian 2018 - 10 mar 2018

Produsul din oferta:

Automate programabile PLC

Automate programabile de complexitati diferite: - Relee programabile (pentru aplicatii mici) - Clasa mini cu module intrare/iesire extensibile: cu I/O analogice si digitale, functii PID, matematice; - Clasa mare cu pana la 2048 I/O, functii avansate, module extensibile specializate (comunicatii, motion, temperatura); - Module control distribuit;


Oferta Curs automatizari industriale apartine firmei:
Elmatic Systems
   
Tipareste pagina
   
3383 afisari

 
 


SUGESTII
Comentariile Dvs pot ajuta sa facem un site mai bun pentru orice vizitator. Daca ati gasit ceva incorect sau avand un continut ofensator in aceasta pagina, va rugam sa ne comunicati pentru a remedia. Nu va vom putea insa raspunde direct la sugestiile facute prin intermediul acestui formular.
Pentru formular click aici.
INTRA IN CONT
 
Email:
Parola:
  pastreaza
Ai uitat parola?
Creaza cont gratuit
 
 
Linkuri sponsorizate
  
CURS VALUTAR BNR
 
Valabil azi: 16 oct 2021
1 EUR = 4,6611 RON
1 USD = 0,8762 RON
 
Afiseaza preturile in:
 
Newsletter
 
Nume:
Adresa email:
Dezabonare
 
 
Publicitate
Marketing Direct la TINTA!

CRM Online
 
Informatii utile
 
Telefoane utile

Codul CAEN

Codul Rutier

Clasificarea Ocupatiilor din Romania

Cum sa infiintezi o societate comerciala
 


 


Pagina generata in 0.0257 secunde